PONUDA
image
Kongresni turizam
„Sastanci, seminari, konferencije predstavljaju važan segment poslovne komunikacije“ 

Dobar geografski položaj i važne saobraćajne veze uticale su na to da sam grad Kosjerić postane značajno tranzitno mesto, u koje dolaze brojni turisti iz celog regiona. Hotel „Olympic“, smešten u samom centru Kosjerića, postao je stecište savremenog poslovnog sveta.

image
SPORTSKI TURIZAM
„Biti aktivan, pozitivno delovati, biti drugačiji“

Kosjerić kao turistička destinacija i Hotel „Olympic“ su naročito atraktivni sportskim ekipama. Sa nadmorskom visinom od 400m, čistim vazduhom, mešavinom umereno kontinentalne i subplaninske klime ( oko 2000 sunčanih sati godišnje), Kosjerić je idealno mesto za sve sportiste i rekreativce.

image
REKREATIVNA NASTAVA
„Škola u prirodi“

Dragi drugari, dobrodošli u Kosjerić! Dragi roditelji, pripremili smo za mališane pravo dečije carstvo u prirodi, daleko od gradske vreve. Dragi predavači, uživaćete sa svojim učenicima u svakom trenutku boravka u našem hotelu.

image
VENČANJA
“Venčanje o kakvom maštate pretvaramo u stvarnost”

U prijatnom ambijentu, vrhunskom ponudom venčanja i profesionalnim osobljem, daćemo Vam najbolji savet za organizaciju venčanja. U dogovoru sa Vama, napravićemo odgovarajući izbor menija, pripremiti scenario venčanja i pobrinuti se za celokupan tok dana, koji ćete pamtiti čitavog života.

Gosti o nama

separator
Veliki pozdrav za kompletno osoblje hotela Olympic.
FK Danilovgrad
Crna Gora
Sve čestitke za osoblje i puno pohvala. Vidimo se opet
FK Bokelj Kotor
Crna Gora