O nama

Ukratko o hotelu

Hotel “Olympic”, nekadašnji Hotel “Skrapež”, izgrađen je 1975. godine. Nalazi se u centru Kosjerića. Novo ruho i novo ime hotel dobija 2012. godine. U renoviranju se vodilo računa o originalnim karakteristikama građevine, kao i autentičnog spoja starog i novog.  Svojom arhitekturom i atraktivnom okolinom. Hotel “Olympic” spada u red najlepših objekata u zapadnom delu Srbije. Vrhunskom uslugom, kvalitetnim smeštajem i velikim izborom sadržaja za rekreaciju, odmor i animaciju, Hotel je u velikoj meri doprineo i doprinosi razvoju turizma Zapadne Srbije. Hotel “Olympic” je okružen predivnim parkom, listopadnom i četinarskom šumom.

Hotel ima izvanredan restoran sa 350 mesta, banket salu kapaciteta 50 mesta, kafanu sa 150 mesta, dve prostrane terase sa pogledom na reku Skrapež i park kongresnu salu sa 80 mesta, kao i besplatan parking. U Hotel nije dozvoljeno uvoditi kućne ljubimce. Udoban smeštaj u renoviranim sobama i kvalitetna usluga Hotela “Olympic” omogućiće Vam miran odmor, dok su sve glavne znamenitosti, kao i sportski tereni na pešačkoj udaljenosti od Hotela.

Izuzetan geografski položaj Kosjerića i dobre saobraćajne veze olakšavaju kretanje i komunikaciju sa većim gradskim i planinskim centrima.

Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu, na koje smo vrlo ponosni, garantujemo Vam vrhunsku uslugu i nezaboravan boravak u našem Hotelu.

Budite naš gost i uverite se i sami.

NAŠE PREDNOSTI

Kosjerić kao turistička destinacija i Hotel „Olympic“ su naročito atraktivni sportskim ekipama. Sa nadmorskom visinom od 400m, čistim vazduhom, mešavinom umereno kontinentalne i subplaninske klime ( oko 2000 sunčanih sati godišnje), Kosjerić je idealno mesto za sve sportiste i rekreativce.
Dragi drugari, dobrodošli u Kosjerić! Dragi roditelji, pripremili smo za mališane pravo dečije carstvo u prirodi, daleko od gradske vreve. Dragi predavači, uživaćete sa svojim učenicima u svakom trenutku boravka u našem hotelu.
U prijatnom ambijentu, vrhunskom ponudom venčanja i profesionalnim osobljem, daćemo Vam najbolji savet za organizaciju venčanja.

GOSTI HOTELA OLYMPIC

Kompletan utisak tokom boravka u hotelu Olympic je više nego pozitivan. Smeštaj, hrana i usluga su na vrhunskom nivou. Mislim da ćemo se i u budućnosti družiti.
Željko Nađ
FK Teleoptik
Veliki pozdrav za osoblje hotela i zahvalnost za uspešnu saradnju“
Učenici i učitelji
OŠ Stefan Dečanski Železnik Beograd